Gå til innhold

Grunnet sikkerhetskrav vil finanstilsynet.no snart være utilgjengelig for eldre nettlesere enn Internet Explorer 11. Vi anbefaler å installere Internet Explorer 11 eller nyere, eller siste versjon av Mozilla Firefox eller Google Chrome.

Skriv ut

Jobb hos oss

Vi kan tilby meningsfulle og utfordrende arbeidsoppgaver i et sterkt fagmiljø med mange dyktige kolleger.

Finanstilsynet er en kunnskapsintensiv statlig virksomhet med arbeidsoppgaver innen økonomi, juss og IT. Vi holder til i moderne lokaler i Oslo sentrum, i samme bygg som Norges Bank, i gangavstand fra Oslo S og Karl Johans gate.

Hvem jobber i Finanstilsynet?
Hos oss jobber 270 medarbeidere mot et felles mål: Å bidra til finansiell stabilitet og velfungerende markeder. Vi er siviløkonomer, samfunnsøkonomer, jurister,  revisorer, aktuarer og IT-spesialister.  Det er et stort innslag av spesialistkompetanse og mange har bakgrunn fra den type finansinstitusjoner vi fører tilsyn med. 
 
Hva kan du jobbe med hos oss?
Arbeidsoppgavene våre omfatter utstrakt  kommunikasjon med ulike aktører i finanssektoren, økonomiske analyser av enkeltinstitusjoner og på makronivå,  og utvikling, utredning og tolkning  av lovverk. Flere stillinger har oppgaver som omfatter internasjonalt samarbeid.
 
Få varsel om ledige stillinger
Du må søke på en utlyst stilling for å kunne bli ansatt hos oss. For å sikre at du får med deg utlysninger av interesse kan du følge oss på FINN og på  LinkedIn. Du kan også aktivere en jobbagentså får du e-post når vi lyser ut en stilling av interesse for deg.

Ledige stillinger

Søknadsfrist: 05.03.2017

Rådgiver / seniorrådgiver / spesialrådgiver

Finanstilsynets strategiske mål er finansiell stabilitet og velfungerende markeder. Overvåking, analyse og vurderinger av samspillet mellom økonomi, markeder, finansinstitusjoner og regulering er viktig for at Finanstilsynet skal kunne bidra til finansiell stabilitet og redusere risikoen for kriser i det finansielle systemet. God oversikt over utviklingen i økonomi og markeder nasjonalt og internasjonalt er også et sentralt grunnlag for risikobasert tilsyn med enkeltinstitusjoner og grupper av institusjoner.

MØT OSS

Vi stiller med stand på karrieredagene på jussen (Bergen)  7. februar, jussen (Oslo) 23. februar og på Samfunnsøkonomenes kandidattreff (Oslo) 3. mars.

BROSJYRER

Jobb i Finanstilsynet (pdf)
Bokmål     Nynorsk
Tilsyn med finansmarkedet (pdf)
Bokmål     Nynorsk

KONTAKT

Spørsmål om rekruttering kan rettes til rekruttering@finanstilsynet.no.

HR-sjef Tone Lise Bjørvik Risan
tlf.: 22 93 99 96

   

 

 

Fant du det du lette etter?

Send tilbakemelding