Gå til innhold

Grunnet sikkerhetskrav vil finanstilsynet.no snart være utilgjengelig for eldre nettlesere enn Internet Explorer 11. Vi anbefaler å installere Internet Explorer 11 eller nyere, eller siste versjon av Mozilla Firefox eller Google Chrome.

22.06.2015 Skriv ut

Varsling om kunngjøringer fra FN og FATF, samt lignende kunngjøringer

Finanstilsynet publiserer lister knyttet til FNs listeføring av personer som har tilknytning til terrorisme, lister fra Financial Action Task Force on Money Laundering (FATF) med oversikt over land og territorier med mangelfull innsats med hensyn til bekjempelse av hvitvasking og terrorfinansiering samt lignende kunngjøringer herunder varsling av båndlegging av formuesgoder.

I Veiledning vedrørende frysforpliktelser relatert til terrorisme, plikter institusjonene å ha oversikt over de nevnte frys- og båndleggingsforpliktelene. For å sørge for at alle institusjoner er oppdatert på kunngjøringer fra FN og FATF, samt lignende kunngjøringer som legges ut på Finanstilsynets nettsider samt www.hvitvasking.no, har Finanstilsynet opprettet en varslingsfunksjon via e-post for kunngjøringer som legges ut på våre nettsider/hvitvasking.no.

Dersom du ønsker å fjernes fra distribusjonslisten må du sende en e-post til frysforpliktelser@finanstilsynet.no med foretaksinformasjon og navnet ditt.

Fant du det du lette etter?

Send tilbakemelding