Gå til innhold

Grunnet sikkerhetskrav vil finanstilsynet.no snart være utilgjengelig for eldre nettlesere enn Internet Explorer 11. Vi anbefaler å installere Internet Explorer 11 eller nyere, eller siste versjon av Mozilla Firefox eller Google Chrome.

17.02.2017 Skriv ut

Nordic Securities AS – tilbakekall av tillatelser til å yte investeringstjenester

Som tidligere kunngjort, fattet Finanstilsynet 5. januar 2017 vedtak om tilbakekall av Nordic Securities AS' tillatelser til å yte investeringstjenester. Nordic Securities påklaget vedtaket 2. februar 2017, og Finanstilsynet innvilget midlertidig utsatt iverksettelse av vedtaket.

Finanstilsynet besluttet 17. februar 2017 å opprettholde sitt vedtak og oversende klagen til Finansdepartementet som klageinstans. Samtidig besluttet Finanstilsynet at fortsatt utsatt iverksettelse ikke skulle innvilges. Vedtaket er derfor iverksatt.

I henhold til vedtaket er Nordic Securities gitt en avviklingsperiode frem til 7. april 2017. I avviklingsperioden kan foretaket yte investeringstjenester til eksisterende kunder, men kun i den utstrekning det er nødvendig for en forsvarlig avvikling av kundeforholdet. Foretaket kan ikke etablere nye kundeforhold i avviklingsperioden.

Brev:
Tilbakekall av tillatelser til å yte investeringstjenester

Kontaktpersoner:
Avdelingsdirektør Anne Merethe Bellamy, tlf. 22 93 98 43
Seksjonssjef Geir Holen, tlf. 22 93 99 83
-------------------------------------------------------------------------------------------
Kontaktpersoner i kommunikasjonsstaben: 
Kommunikasjonsstabens pressetelefon: 409 00 350

Fant du det du lette etter?

Send tilbakemelding