Gå til innhold

Grunnet sikkerhetskrav vil finanstilsynet.no snart være utilgjengelig for eldre nettlesere enn Internet Explorer 11. Vi anbefaler å installere Internet Explorer 11 eller nyere, eller siste versjon av Mozilla Firefox eller Google Chrome.

17.01.2017 Skriv ut

Markedsadvarsel for Norsk Eiendomsmegling

Finanstilsynet gjør oppmerksom på at det spanskregistrerte foretaket Connect Real Estate S.L. ved merkenavnet Norsk Eiendomsmegling ikke har tillatelse til å drive virksomhet etter norsk lov om eiendomsmegling. Etter det opplyste har foretaket kjøpt kundeportefølje og markedsføringskonsept av det spanskregistrerte foretaket Norsk Boligformidling SL.

Finanstilsynet har mottatt opplysninger om at Norsk Eiendomsmegling markedsfører salg av eiendom på Gran Canaria til norske kjøpere. Foretaket tilbyr også tjenester fra nettsiden www.norskeiendomsmegling.no.

Finanstilsynet gjør oppmerksom på at Norsk Eiendomsmegling ikke har tillatelse fra Finanstilsynet som norsk eiendomsmeglingsforetak i henhold til lov om eiendomsmegling. Dette innebærer at Finanstilsynet ikke har tilsyn med foretaket eller de tjenestene foretaket tilbyr. Finanstilsynet anbefaler både kjøpere og selgere av eiendommer som formidles av foretaket å innhente nødvendig informasjon om relevant lokalt regelverk, og foretakets ansvar og rolle i eiendomshandelen, før inngåelse av avtale med eller gjennom foretaket.

Finanstilsynets konsesjonsregister inneholder informasjon om alle eiendomsmeglingsforetak som har tillatelse til å drive eiendomsmegling i henhold til eiendomsmeglingsloven i Norge.

Fant du det du lette etter?

Send tilbakemelding